Netværk

Her kan du se vores aktuelle netværkstilbud:

 

Netværksgruppe for drenge med flygtningebaggrund 13 - 18 år

I "Drengegruppen" er der fokus på at få gode oplevelser i fællesskab samt at skabe en introduktion til dansk kultur. Aktiviteterne spænder bredt fra museumsbesøg til fisketure og VM-fodbold i biografen.

Til gruppen er tilknyttet to voksne frivillige, som har styr på det praktiske ift. aktiviteter samt støtter drengene i stort og småt, som kan være en udfordring, når man er ny i Danmark.

 

Mandeklubben - et netværk for mænd, som har sygdom inde på livet

Er du gået kold i sygdom i familien eller knirker forholdet til dine nærmeste grundet sygdom? Så er en mandegruppe måske noget for dig - eller en du kender.

I gruppen giver vi sygdommen den kolde skulder og samles i stedet om aktiviteter, der kan give os glæde i en ellers trykket hverdag. Det kan være madlavning, fisketurer eller bold i fjernsynet.

Gruppen bygger på gensidig respekt, ligeværdighed og tavshedspligt og har en mandlig frivillig tilknyttet, som står for koordinering og planlægning af aktiviteter.

Gruppen mødes som regel et par timer hver 14. dag i frivilligcentret eller rundt på øen alt afhængig af den enkelte aktivitet.

 

Studiecafé på HF + VUC Langeland

Hver onsdag kl. 11 - 13 er der åben studiecafé på HF + VUC. Her kan du smøre dig en sandwich for 20 kr. og få dig en snak med de øvrige studerende eller de frivillige i caféen. De frivillige, som altid er klar til en sludder, står ligeledes for at arrangere forskellige aktiviteter i caféens tidsrum. Fx en backgammon-turnering eller gode råd til at ligge et holdbart budget. 

Fællesspisning for kursister på HF + VUC

Hver den sidste onsdag i måneden er der fællesspisning i frivilligcenteret for kusister på HF + VUC Langeland og deres familier. Kom og få et godt og billigt måltid mad, når der begynder at være lavvande på madkontoen - og selvfølgelig hyggeligt selskab af dine studiekammerater. Frivillige står for madlavning og det koster 30 kr. per person (børn er gratis). Tilmelding foregår på VUC eller til nedenstående.

 

Kontakt

Vil du vide mere om vores netværk og eventuelt tilmelde dig, så kontakt os i frivilligcenteret:
Mail: kontakt@frivilligcenterlangeland.dk
Tlf.: 22 34 45 33

Opdateret august 2018