Aktuelle grupper

Her kan du se, hvilke grupper vi aktuelt tilbyder:

 

Trivselsgruppe for børn i skilsmissefamilier

Målgruppen er børn, hvis forældre er skilt. Det kan være børn der umiddelbart er velfungerende, men som alligevel går med eksistentielle tanker og overvejelser, de kan have stor glæde af at dele med andre i samme situation.

Gruppeforløbene finder sted på Ørstedskolen eller i frivilligcenteret en eftermiddag om ugen i 8 uger
Der startes nye forløb cirka hver tredje måned.

Spørgsmål og tilmelding:
Det annonceres på skolernes forældre-intra, når der starter et nyt trivselsgruppeforløb.
Du er til en hver tid velkommen til at kontakte frivilligcenteret med spørgsmål om gruppen og tilmelding.

 

Samtalegruppe for unge

Samtalegruppe for unge i 7. - 10. klasse er et forløb af 8 mødegange, hvor en gruppe af seks-otte unge mødes med det formål, at tale om det, der kan være svært. Det kan fx være det at føle sig udenfor eller at være usikker på sig selv, når man skal tale med nye mennesker.

Alt, hvad der bliver sagt i samtalegruppen, er naturligvis fortroligt og alle har pligt til at overholde dette. Men du behøver ikke dele mere om dig selv, end du har lyst til.
Med i gruppen er der to voksne frivillige. De har ikke nødvendigvis svarene på alle dine spørgsmål eller problemer, men de vil lytte til dig, om det du har på hjertet og støtte gruppen i at blive et trygt fællesskab.

Gruppen mødes på Ørstedskolen. Gruppen mødes otte gange med 14 dages mellemrum. 
Har du spørgsmål eller ønsker et personligt møde, inden du tilmelder dig gruppen, er du meget velkommen til at kontakte frivilligcenteret.

 

Selvhjælpsgruppe for pårørende til en syg 

Er du pårørende til en voksen, der er alvorligt syg? Oplever du behov for at dele sorg, frustrationer og magtesløshed?
Kender du det, at andre kan have svært ved at forstå din situation og har du lyst til at dele tanker og erfaringer med andre i samme situation?

Så kan selvhjælpsgruppen ”Pårørende til en syg” være noget for dig!

I selvhjælpsgruppen vil du møde andre, der står med de samme udfordringer, og der vil derfor være en grundlæggende forståelse for din situation. I gruppen vil I hjælpes ad med at tackle udfordringerne. I vil kunne støtte hinanden i at lære at mestre et liv som pårørende til en alvorligt syg.

Selvhjælpsgruppen mødes som regel ca. 2 timer hver 14. dag i frivilligcenteret. Gruppen får i starten støtte fra en frivillig igangsætter, der hjælper gruppen godt på vej.

Der er løbende opstart af nye grupper. Du er til en hver tid velkommen til at kontakte frivilligcenteret med spørgsmål om gruppen og tilmelding.

 

Opdateret juli 2018