Digital generalforsamling d. 14. april kl. 19 - 20:30

Foreningen Frivilligcenter Langeland indkalder hermed til generalforsamling onsdag d. 14. april kl. 19 - 20:30. På grund af corona vil generalforsamlingen i år foregå digitalt via Teams.

Deltagelse kræver tilmelding senest d. 11. april 2021.
Tilmeld (gerne flere fra samme forening) via NemTilmeld
Eller ved at skrive en mail til kontakt@fcll.dk med navne og email på de deltagende og hvilken forening man repræsenterer/er tilknyttet.

Flere informationer omkring den digitale afvikling samt link til mødet udsendes den 12. april.

Dagsorden vil være ifølge vedtægterne.

Medlemsforeninger kan indgive forslag til vedtægtsændringer indtil 14 dage før afholdelsen. Forslag skal være skriftlige og kan sendes til kontakt@fcll.dk

Brug for vejledning til at komme på?
Man kan deltage i Teamsmøde via computer eller via ipad/smartphone. Hvis man ikke har erfaring med at bruge Teams og gerne vil have en vejledning, så er man velkommen til at henvende sig til medarbejderne i Frivilligcenteret. Vi har en skriftlig vejledning, kan guide over telefon og kan også lave et lille testmøde med den enkelte, så man kan se om teknikken virker osv.

Husk at indbetale kontingent
Ikke alle medlemmer har endnu indbetalt kontingent for 2021. Find kontonummer her og læs om medlemsfordele.

VIGTIGT: Når I indbetaler kontingent via netbank er det vigtigt, at I skriver i emnefeltet, hvilken forening betalingen kommer fra.

Vi ser frem til generalforsamlingen, hvor vi vil gøre vores bedste for ikke at gå på kompromis med den åbne debat og gode oplevelse.

Dagsorden
Budget 2021
Regnskab 2020
Forslag til vedtægtsændringer