Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Om Os

Om os

Frivilligcenter Langeland er en selvejende forening, som ledes af en bestyrelse på syv medlemmer. Centret ledes til dagligt af et sekretariat, som består af to fastansatte medarbejdere. En daglig leder, som varetager den daglige drift af centret samt en projektkoordinator, som koordinerer og planlægger centrets selvhjælps-aktiviteter.

Frivilligcenter Langelands formål er at være det lokale videns- og ressourcecenter som understøtter, styrker og udvikler et mangfoldigt frivilligmiljø på Langeland. Centret har til sigte at stå til rådighed for alle borgere med interesse i det frivillige sociale område, for herved at fremme deltagelsen i det frivillige arbejde på Langeland. Frivilligcentret er de frivillige sociale foreningers stemme, som kan motivere skabelsen af en identitet som frivillig og/eller bruger af et frivilligt initiativ, samt sætte fokus på værdien af frivilligt arbejde som et middel til øget livskvalitet og lokal sammenhængskraft. 

Frivilligcenter Langelands overordnede vision er at bidrage til et inkluderende, mangfoldigt, ansvarsfuldt og meningsbærende samfund, hvor alle borgere – yngre som ældre – finder mening i at udfolde sig via frivilligt arbejde.

Frivilligcenter Langeland er en organisation for alle, som går ind for sociale fællesskaber og frivillige indsatser. Åbenhed, fællesskab og inklusion er derfor kerneværdier i vores arbejde og daglige drift.  

Har du spørgsmål?

Ring til os eller send os en mail - vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt med et svar eller for at aftale nærmere.

Kontakt info: 

Frivilligcenter Langeland, Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing

 elefon: 22 34 45 33

Mail: Kontakt@frivilligcenterlangeland.dk 

Åbningstider mandag til torsdag mellem kl. 09.00-15.00 eller efter aftale, fredag kun efter aftale.  

Vi glæder os til at høre fra dig

 

  • Hvor findes viden om foreningslivet? Læs mere
  • Hvad findes af selvhjælpsaktiviteter? Læs mere
  • Hvordan bliver jeg frivillig eller bruger? Læs mere
  • 1