Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

For Foreninger

Kurser, arrangementer, foredrag og netværk

Vi afholder løbende forskellige arrangementer, kurser og foredrag for at synliggøre det frivillige arbejde og for at skabe bedre netværk og videndeling på tværs af foreningerne.

Kurser

Center for Frivilligt Socialt Arbejde udbyder en række relevante kurser for foreningslivet. De har undervisere, som lever at holde kurser, hvorfor vi henviser til dem, hvis der er behov for opkvalificering af jeres frivilliges kompetencer.

Er der tre foreninger, som ønsker et kursus her på Langeland, så sætter vi dog et kursus op for jer, som er målrettet jeres behov. Hvis det er et behov, som I har, så kig forbi og snak med os om det. 

Arrangementer

Vi afholder forskelligartede arrangementer som fx Frivillig Fredag, den nationale frivillighedsdag hvert år den sidste fredag i september. Her kan foreningerne gøre opmærksom på sig selv, og samlet kan vi skabe opmærksomhed omkring den sociale indsats i kommunen. Samtidig er det en god mulighed for at møde hinanden og danne netværk - og ikke mindst have en god dag sammen.

Foredrag

Vi arrangerer løbende foredrag, der skal øge vidensdeling og kendskab foreninger imellem. Det kan fx være en forening, der fortæller om deres arbejde. Vi inviterer også eksterne foredragsholdere som fx forskere eller andre med relevans for frivilligt arbejde.

Netværksaktiviteter

Vi tilbyder at starte og facilitere netværk mellem foreninger. Det kan være netværk mellem fx væresteder eller besøgstjenester eller netværk, hvor foreningerne arbejder med et tema, fx telefonrådgivning eller virksomhedssamarbejde

Tilmeld dig vores nyhedsbrev (nederst på siden) for at holde dig opdateret på alle vores aktiviteter. Disse annonceres desuden på Facebook, hvorfor det er en fordel at 'like' vores side der (der er ligeledes et link nederst på siden).  

  • Hvor findes viden om foreningslivet? Læs mere
  • Hvad findes af selvhjælpsaktiviteter? Læs mere
  • Hvordan bliver jeg frivillig eller bruger? Læs mere
  • 1