Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Om Os

KROLF

KROLF

14 september 2017 14:00

Frivilligcenter Langeland

Krolf er en blanding mellem kroket og golf, hvor det gælder om at komme banen rundt med færrest mulige slag. Alle kan være med - dog anbefaler initiativtager Jens Ole Hansen, at man som minimum er 9 år, da reglerne ellers kan forekomme en smule komplicerede at forstå. Selve spillet foregår i et stille og roligt tempo, hvorfor det er ikke noget problem at være gangbesværet eller kørestolsbrugere, her bliver der taget godt i mod alle.

Det praktiske:

For at deltage i aktiviteten skal man melde sig ind i foreningen til den nette sum af 100 kr. Dette er et engangsbeløb. Inkluderet i prisen er der kaffe, og deltagerne skiftes til at tage kage med. Rudkøbing Krolf Klub mødes to gange om ugen; torsdag eftermiddage kl. 14.00 og lørdag formiddage kl. 11.00, på plænen ved Frivilligcenter Langeland, Fredensvej 1. Normalvis går man to runder med en lille pause mellem hver runde. Sæsonen varer til og med september såfremt vejret tillader det.

Hvis du vil vide mere om aktiviteten, er du mere end velkommen til at kontakte initiativtager Jens Ole Hansen på tlf. 2240 5923.

  • 1