Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

For Frivillige

Børn & Unge

I denne kategori finder du tilbud målrettet børn og unge. Her er både tilbud om rådgivning, væresteder og sorggrupper, samt tilbud om ferier og samvær med voksne. I kategorien findes også tilbud til socialt udsatte og psykisk sårbare børn og unge.

Leder du efter tilbud til grønlandske børn, findes de under kategorien ’Grønland’. Kriminalpræventive tilbud til unge flygtninge og indvandrere findes under kategorien ’Flygtninge og Indvandrere’.

Natteravnene
thumb_Natteravnene
Natteravnenes formål er at skabe lokal tryghed og livsglæde - især blandt børn og unge der færdes i nattelivet/ det offentlige rum, det kan du nu være med til ved at kontakte os, for en helt uforpligtet prøvetur.
Familieklubben
thumb_Familieklubben og medmisbrug
En ny start for dig og din familie Er der problemer med alkohol eller andet misbrug i din dagligdag? Kender du en der drikker for meget, er du pårørende til en der drikker, er du barn af en der drikker, eller drikker du selv for meget? Så er familieklubben måske noget for dig.
Børns Voksenvenner
thumb_Børns voksenvenner
Vi skaber rammerne for venskaber mellem børn med et spinkelt familienetværk og ressourcestærke, frivillige voksne. moellemosegaard@mail.dk
Asperger Langeland
thumb_Asperger Langeland
Asperger Langeland er en forening der har til formål, at give børn og unge med Aspergers Syndrom og lignende gennemgribende udviklingsforstyrrelser, et klubtilbud tilsvarende normaltfungerende børn.
Mobilt Alkoholteam - Langeland Kommune hjælper hele familien
thumb_Mennesker - web
Kommunen har uddannet et mobilt alkoholteam på tre personer. De kan hjælpe dig og din familie, hvis du selv eller din ægtefælle/partner har et for stort forbrug af alkohol.
Powered by SobiPro

Her finder du os


  • 1