Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

For Frivillige

Sundhed og sygdom

I denne kategori finder du tilbud indenfor sundhed og sygdom opdelt alfabetisk. Under hver kategori er der underkategorier, der beskriver tilbuddenes indhold. Kategorien dækker over en stor variation af sygdomme fra allergi og intolerance, diabetes og epilepsi til kræft, muskelsvind og udviklingsforstyrrelser.

Her er tilbud om aflastning og støtte til pårørende, rådgivning, netværk og fællesskaber, forskellige interesseorganisationer, besøgstjenester og sociale aktiviteter

Diabetesforeningen Langeland
thumb_Diabetesforeningen
Diabetesforeningens lokalforening på Langeland arbejder for et bedre kendskab til og forståelse for diabetes - både over for kommunens borgere, politikere og den enkelte diabetiker.
Hjerneskadeforeningen, Sydfyn
thumb_Hjerneskadeforeningen
Hjerneskadeforeningen er en landsdækkende, uafhængig, brugerstyret interesseorganisation, der arbejder for hjerneskaderamte familier. Hjerneskadeforeningen har lokalforeninger over hele landet, og er repræsenteret i samtlige kommuner.
Kræftens Bekæmpelse Langelands Lokalforening
thumb_Kræftens Bekæmpelse
Langelands lokalafdeling af Kræftens Bekæmpelse, arbejder på lokalt niveau for at støtte patienter der bliver kræftramt ved bl.a. at oprette støttegrupper i samarbejde med Sundhedshuset, Havnegade 7, 5900 Rudkøbing.
Medicinhaverne
Medicinhaverne er et produkt af et samarbejde, som startede i 2006 om at udnytte Langelands milde klima, zone 8 b, til at skabe udvikling, vækst og langelandske arbejdspladser. Det skete takket være Indenrigsministeriets landdistriktspulje og Friluftsrådet samt Langeland kommune og nogle mindre f
Hjerteforeningens Lokalkomite Langeland
thumb_Hjerteforeningen
Lokalkomiteen varetager oplysende materiale fra Hjerteforeningen og kan rådgive om, hvor man kan finde hjælp som hjertepatient eller pårørende.
Powered by SobiPro

Her finder du os


  • 1