Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Projekter

Trivselsgrupper

for børn og unge der oplever udfordringer i forbindelse med sygdom, skilsmisse, mobning, dårligt selvværd e.l.

  • Trivselsgrupper er lukkede samtalegrupper for børn og unge, der ledes af to voksne frivillige gruppeledere tilknyttet Frivilligcenter Langeland.
  • Grupperne sammensættes sådan, at dem der deltager i gruppen har samme udfordring og nogenlunde samme alder.
  • Målgruppen er børn/unge, der har svært ved at samle sig om det faglige eller sociale i skolen pga. en problematik - fx skilsmisse. Det kan være børn/unge, der umiddelbart er velfungerende, men som alligevel går med eksistentielle tanker og overvejelser, de kan have stor glæde af at dele med andre.
  • Samtalerne tager udgangspunkt i korte oplæg, øvelser, lege, kortfilm m.v. Der er fokus på TRIVSEL, hvorfor hver gang bliver en blanding af alvor og sjov.
  • Fokus på ligeværdighed i gruppen er med til at opbygge en gensidighed, hvor deltagerne kan opleve at få hjælp samtidig med at de hjælper andre.
  • Grupperne planlægges som 8-10 ugers forløb, hvor de frivillige gruppeledere i samarbejde med Frivilligcenter Langeland planlægger hvilke temaer og øvelser, der skal tages op.  Efter behov kan forløbene forlænges.

Der er løbende tilmelding til grupperne, som opstarter når vi har minimum tre tilmeldte med samme udfordringer og aldersgruppe.

Vil du vide mere eller tilmelde dit barn? Så kontakt:

Projektkoordinator, Louise Dyrholm
Tlf.: 20 80 45 33
Louise@frivilligcenterlangeland.dk

 

Hjerter